7 Eylül 2010 Salı

Adada Aşk Başkadır !



İngiltere , Dünya Kupası'ndan önce büyük bir skandalla gündeme gelmişti hatırlayacağınız gibi. Chelsea' nin başarılı savunma oyuncusu John Terry eşini , eski takım arkadaşı Wayne Bridge'in sevgilisiyle aldatmış ve bu olay çokca büyümüştü sonrasında. İlk önce Chelsea-Manchester City  mücadelesinde Wayne Bridge , John Terry' nin elini havada bırakarak tepkisini ortaya koymuş , sonrasında da milli takımdan affını istemişti.


Geçen günlerde İngiliz medyası bir skandal daha ortaya attı. Manchester United ve İngiltere milli takımının başarılı oyuncusu Wayne Rooney başroldeydi bu sefer. İddaaya göre eşinin hamile olduğu sürede çok kez hayat kadınlarıyla birlikte olmuş. Öyle ki , gazete hayat kadının ifadelerine kadar sayfasını doldurup ,  olayı iyice çirkinleştirmiş. İngiliz medyası da öyle bir medya ki , adamı rezil de eder vezir de lafı cuk oturuyor. Rooney'i rezil etmeye kararlılar şimdilik. En son haberlere göre Rooney , karısının onu terketmesinden çok korkuyormuş ve de çevresine ' ben mahvoldum karım beni terkedecek ' gibi açıklamalar yapıyormuş. Milli takım kampına gitti o kadar , bari  Terry' den işin zorluklarını ve nelere göğüs germesi gerekeceğini öğrenseymiş ; belki bu kadar bunalıma girmezdi o zaman.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

aslında aynı olay zamanında türkiyede de meydana geldi ama ingilteredeki kadar yankı uyandırmadı. oktay derelioğlu'nun eşiyle serdar topraktepe'nin birlikte olduğu söylenmişti hatta iki futbolu antremanda kavga etmişler bunun için ama sonra barışmışlar. ama bu olaydan sonra oktay'ın performansında ciddi bir düşüş olmuştu. bakalım rooney'i nasıl etkileyecek?

tojo dedi ki...

yeşim derelioğlunun intiharıyla sonuclamıstı o olay. Ama tam da dediğin gibi bu kadar yankı uyandırmadı. serdar topraktepeyle oktay ın arasında yasanan cok buyuk bı olaydı ama medyamızı ne kadar olumsuz yönleriyle degerlendirsekte allahtan ingiliz medyası kadar acımasız değiller